![]() Slagerij Corianne van der Linden |
Heeft u iets te vieren? Tuinfeest, bedrijfsbarbecue of bedrijfsfeest? Kijk dan eens naar ons Slingerbbq arrangement.
Een oeroude bereidingsmethode in een nieuw jasje. 3 stokken staan bovenaan met de punten naar elkaar toe. Van daaruit hangt in het midden aan een ketting een groot metalen rooster. Onder dit rooster wordt het vuur gestookt, zoals vroeger ook gebeurde; met appel en peren fruitboomhout.
Het vlees komt op het rooster te liggen en het rooster moet de gehele tijd langzaam rondzwaaien boven het vuur. Deze bereidingsmethode werkt geleidelijk, is smaakvol en zorgt voor een warme sfeer.
Wij verzorgen de BBQ met verschillen de stukken vlees bestaande uit een
ruim assortiment: Javaanse kipsaté, lange jannen, huisgemaakte hamburgers, de kiptruffeldijtjes bereid aan een mega spies, oerhammetjes, côte de boeuf enz. Als afsluiter grillen wij een huisgemaakte gevulde bavetrollade.
De Slingerbbq is naast vlees ook geschikt voor vis gerechten. We bereiden bijvoorbeeld een halve zalmzijde en gamba’s op deze barbecue.
Ook voor de vegetariërs kunnen wij een huisgemaakt assortiment bieden, zoals onze bonen- en bietenburgers. Of ga voor verse groentes, eventueel gevuld en/of gemarineerd. Naast de specialiteiten van de barbecue zijn er vegetarische producten in de rest van het buffet beschikbaar.
Naast de Slingerbbq bakken wij heerlijke aardappel wedges met schil en gesmoorde uitjes en bieden wij een koud buffet met onder andere verse vlees-, groente- en fruitsalades, warme en koude sauzen en diverse soorten stokbrood met kruidenboter.
Het buffet kan afgesloten worden met een dessert dat altijd in de smaak valt: slagroomijs met warme kersen en slagroom.